Stenen rapen - Reisverslag uit Vrist, Denemarken van Helma Cavalini - WaarBenJij.nu Stenen rapen - Reisverslag uit Vrist, Denemarken van Helma Cavalini - WaarBenJij.nu

Stenen rapen

Door: Martin

Blijf op de hoogte en volg Helma

29 April 2018 | Denemarken, Vrist

Wat een geluk; het is prachtig zonnig weer. Niets houdt ons tegen om het strand op te gaan. Maar eerst kontakt zoeken met de apotheek van het Antonius ziekenhuis in Nieuwegein. Helaas ben ik een belangrijke medicijn vergeten mee te nemen. Per mail is een recept toegezonden; nu maar hopen dat de plaatselijke apotheek mij kan helpen aan die pillen. Maar het strand lonkte en nog voor het ontbijt liepen we over de duinen naar de onstuimige zee. Vooral de hond Balder leefde zich in het water helemaal uit. Gigantisch veel stenen lagen voor het oprapen. Vooral stenen met ingesleten gaten werden gezocht en gevonden. Om Elf uur terug in het huis kon buiten worden gebruncht. Voordat de jacht op stenen ( nu met rugzakken) kon worden voortgezet werden er plannen gemaakt voor een bbq in de avond. Daarvoor werd ingekocht bij de Aldi en de coop. Voor Eden werd een voetbal gekocht. De bbq was heerlijk dankzij de bakkerskwaliteit van Sander. Als een rode draad door de dag liep een duizend stukken puzzel waar fanatiek aan werd gewerkt. Jitske en Eden zagen om negen uur nog de zon in de zee zakken. Zeelucht maakt slaperig dus erg lang werd de avond niet. Op naar morgen en hopen op opnieuw mooi weer.

• 30 April 2018 - 14:03

Anja Cavalini:

Ik liep even achter, maar ga jullie nu weer dagelijks volgen

• 30 April 2018 - 22:56

Helma:

Leuk Anja dat je ons volgt