Rustdag aan het Foldafjord
Door: Martin
Blijf op de hoogte en volg Helma
02 Juni 2012 | Noorwegen, Kolvereid
Om half drie heeft Helma het mogelijk spotten van zoutlikkende elanden uiteindelijk maar opgegeven. Dus voelde ik op dat moment iets heel erg kouds tegen me aankruipen. Het heeft vannacht licht gevroren in het Foldafjord, maar……… bij het opstaan schijnt er een zonnetje en blijkt er tijdens de wandeling naar de douche (aan de overkant van de weg) een aangename temperatuur te zijn. Helma kan het traject gelijk weer in omgekeerde volgorde afleggen, want ze heeft weliswaar de schone kleren bij zich, maar helaas niet de toilettas met wasatributen. We hebben vandaag een rustdag gepland. Lekker buiten in een terrasstoel met een boek; Een bijzonder verslag van de lange weg naar adoptie door een jong stel uit Zeeland. Dus zit je in Noorwegen en lees je over Kenia waar onze dochter Jitske binnenkort mogelijk dezelfde belevenissen zal meemaken.
Helma is het strand naast onze camper opgegaan om speciale stenen te scoren. Daarbij treft ze nog een complete onderkaak inclusief kiezen van een eland aan. Als doekje voor het bloeden voor het lang opblijven vannacht.
03 Juni 2012 - 22:48
Leon Swanenberg:
Hallo ex-collega,
Anton wees mij op deze site, leuk om jullie te kunnen volgen zo. Ik denk dat hier wel dromen aan het uitkomen zijn. Geniet er ten zeerste van.
Zoals afgesproken meld ik mij nog eens aan de thee. Maar dan weer wat dichter bij huis.. groetjes van Leon